Groep 8 kamp – dag 3

Zondag 22-05-2016

Vanochtend mochten we iets langer in bed blijven liggen.
Na het ontbijt gingen we een fietstocht maken met allerlei opdrachten. We moesten bijvoorbeeld allemaal naar de vuurtoren fietsen en daar een selfie maken met de vuurtoren op de achtergrond. We hebben foto’s gemaakt bij het paardengraf, van een cassiere, een buschauffeur, politie agent, enz. De agent vond het niet zo leuk, dus die opdracht kon helaas niemand uitvoeren. Totaal hadden om zoveel mogelijk foto’s te maken. Voor elke foto kregen we punten. De jury was erg streng. We moesten regelmatig een foto opnieuw maken of kregen niet alle punten. De tussenstand werd elk uur doorgegeven. Het was erg spannend. Het groepje van Anja lag steeds op kop, maar uiteindelijk heeft het groepje van Janine gewonnen. We hadden veel geluk met het weer, want de voorspelde regen was er niet.

’s Avonds hebben we buiten onder de overkapping de bbq aangedaan. Heerlijk gegeten.
Tegen 21:00 uur begon de bonte avond. Iedereen mooi gekleed, haren in de krul. Na een aantal spectaculaire optredens kon  het dansen en schuifelen beginnen!

Nu zit het er al weer op. Wat ging de tijd snel!! Morgen gaan we al weer terug naar huis. We hebben een heel leuk kamp gehad!!!

Door Ajla

“Bekijk hier een aantal foto’s van dag 3”