KOV Hebbes

De beste voorbereiding voor de (Montessori)basisschool vindt je bij de KOV-Hebbes peuterspeelzaal ‘t Heem. Vakkundig , Montessori geschoolde, medewerkers werken samen met je kind toe naar de gang naar school. Door middel van een heldere en duidelijke dagindeling weten de kinderen waar ze aan toe zijn en wat er verwacht wordt. Leren samen te spelen, te delen en op je beurt wachten. Ook taal en rekenen komen aan bod. Op deze locatie geven wij ook VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) Peuterspeelzaal ‘t Heem gunt ieder kind deze rustige en prettige overgang van schoot naar school. Deze (Montessori) peuterspeelzaal wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen “KOV-Hebbes” en Montessorischool ’t Heem.

Als je meer wilt weten kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen. Bel even dat je er aan komt dan houden onze medewerkers hier rekening mee en maken ze tijd voor je vrij. Weet dat je welkom bent.

U kunt uw zoon/dochter aanmelden via de site van KOV-Hebbes, onder het linkje “inschrijven”. Medewerkers van KOV-Hebbes nemen dan contact met u op.